<3<3<3

finaste & bästaste människorna!!
Finaste & bästaste människorna!!


Inte skrivit på ett tag

Som jag sa i mitt första inlägg så suger jag på att blogga och just nu så känner jag att jag inte riktigt orkar.. så kommer antagligen ta ett tag innan jag gör det igen. Men ni lär nog märka när jag fått upp intresset för det igen.

Är hos Sara! :D

Sitter i Saras rum och lyssnar på superskön musik, medans Sara ligger och sover. Ska nog ta och väcka henne snart, men inte riktigt än, hon har varit så trött idag så ska låta henne sova lite till.

Låten jag lyssnar på just nu heter Here's To You - It's Alive, den är så himla fin. Jag får gåshud så fort jag hör den. Den är så fin så det är inte sant! Jag rekomenderar att ni lyssnar på den. Jag kan nästan satsa pengar på att ni som läser min blogg (Vilket antagligen inte är så jättemånga) kommer tycka att den är jättebra. Jag ÄLSKAR sångarens röst, han sjunger så otroligt bra! LYSSNA PÅ DEN!!!

Sova! :D

Jag ska sova nu, älskar att somna till riktigt skön musik!! GOD NATT!

Låt!


Jag kom på en sak...

... så länge man är nöjd med hur man är som person så ska inget annan vara något att fundera över, fattar ni? Så länge man är glad över att vara som man är, man kanske inte behöver veta vem man är, man behöver kanske bara vara nöjd med sig själv. Jag känner att jag är glad över att jag är som jag är, jag känner inget direkt behov av att veta vem jag är, förstår ni? Jag vet inte om det här låter vettigt när man läser det, men i mitt huvud så låter det ganska vettigt, tycker jag i alla fall. Vad tycker ni, låter det vettigt?

Lockigt Hår

Såhär ser mitt hår ut när det är lockigt. Hehe! Jag vet att jag ser heelt sjuk ut men men. Haha!



Identity Crisis??? :O

Känns som att det är många kring mig som inte vet vilka dom är. :O Vad är det som händer? Jag förstår inte...
Jag vet inte heller riktigt säkert vem jag är.. är osäker men I'm trying to go with the flow. Får väl hoppas att allt löser sig bara.

Escape the Fate!!!

Fan va jag längtar tills Escape the Fate DVD:n kommer ut, ni anar inte hur mycket jag längtar!



AAAAAAAAAAH!! SATAN VAD JAG LÄNGTAR!

15:de April

Jaa... Idag kom jag en timme sent... Missade Engelska B som jag trodde skulle vara på eftermiddagen, men fick håltimma då istället. Sara och jag hängde med killarna igen och kollade på när de spelade Amerikansk fotboll och sedan blev det vanlig fotboll också, det var väldigt kul och varmt var det ute också! Jag såg 2 väldigt snygga killar där, mee liike!! Haha!

Vid 14:00 hade vi musik, det gick inte så bra.. Vi kom inte på vad vi skulle spela för låt.. Det var jättetråkigt, fick inte spela något.. Hade sett fram emot musiken hela dagen...


Jag hatar när som cencurerar låtar...!

14:de April

Jadu.. Ännu en dag i skolan. Onsdagar och torsdagar är dom skönaste dagarna på hela veckan, eller bortsett från fredag och lördag, OBVIOUSLY! På onsdagar har vi typ WS (WorkShop = Självstudier, fattar ni?) hela dagen, eller i alla fall fram till 14:00 och då har vi Historia eller Samhällskunskap fram till 15:30. På torsdagar har vi Engelska A, sen Svenska, efter lunch har jag Engelska B och sedan Musik!

Aja skitsamma, efter skolan så drog Sara, Engla och jag till Telefonplan med killarna och kollade på medans dom spelade fotboll, jag kan inte säga att det var så jätteintressant med fotboll men vi tjejer hade det mysigt på gräsmattan och pratade. Höhö!
Efter det så åkte Engla och jag hem till Sara där vi lyssnade på musik och pratade, ännu mer, och så drack vi cola och åt chips. MYYYYYYYYS!

Couger Town

JAG ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR COUGER TOWN! DET ÄR SÅ JÄVLA ROLIGT!

Haha! Juste, Oliver kollar på Desperate Housewifes.. Jag tycker det är skit kul, haha! När vi var i Telefonplan och killarna körde fotboll så kommer Oliver och sätter sig bredvid mig, det går ca 1 min och sen säger han: "Vänta.. Det är Tisdag idag va? Ja, det är det. JAAAA! Det är bra TV idag, Desperate Housewifes och Couger Town!!!!"
Hahaha! Väldigt roligt!

Juste, när killarna hade kört klart så drog jag & Emil hem till Oliver, först tog vi en varsin glass och sedan spelade vi poker. Hehe! Jag vann nästan alla Emils marker(?). Visst ja, Emil visade ett as roligt klipp på youtube:


Hahaha! Ruuligt! :D

I alla fall så hade jag, Emil och Oliver ett väldigt roligt och intressant samtal, hur ruuuligt som helst! :D

AWESOME!

1000 gånger bättre än orginalet!


:(

Fan då, det är skola imorgon... Jag orkar inte, fast det är det nog ingen som gör? Aja, det ska ju i alla fall bli kul att träffa kompisarna igen.

Ska kolla Facebook, sen ska jag se en film och sen sova. :) Hehe!

Denna film har jag bestämt mig för att se... igen. Haha! ;D


Skit hemsk, men super bra film! Edward Norton är AS SNYGG, brukar inte tycka det annars men i den här filmen.. HERRE GUD(!!!) säger jag bara.

GOD NATT!

Mysig kväll!

Hade en riktigt mysig kväll igår med Sara, Klara, Jonte & Emil. Vi kollade på massa filmer, mest skräckfilmer. Tyckte lite synd om Emil för Klara och jag typ låg och kvävde honom, eftersom vi var så skraja, haha! Jag råkade och köra in mina naglar i hans arm när det blev läskigt. Stackars Emil, vad han får stå ut med. Vi hade en MASSA godis och läsk, vi hade jättemycket popcorn, chips och ostbågar också. Det blev ganska hyfsat mycket över, haha! Vi kollade också på "The Hangover" sen, fast jag såg typ mindre än halva filmen för jag fick inte plats i sängen... men aja, jag kan ju se den senare.
När vi skulle sova så fick jag, Klara och Emil ligga i sängen och Sara och Jonte fick sova på en madrass på golvet. Jag låg emellan Klara och Emil och dom drog i täcket som fan, varje gång någon av dom drog åt sig täcket så drogs jag med i det. Jag fick ligga där och typ blir dragen fram och tillbacka mellan knäppisarna.

Aja, en RIKTIGT, RIKTIGT härlig kväll var det i alla fall! Jag verkligen ÄLSKAR mina kompisar, dom är så himla sköna i huvudet!

Glömde nästan! :P

PAPPA HADE MIN "DOG TAG"!!!!! :D :D :D :D :D :D :D ÄR HUR GLAD SOM HELST!

Sleepover

Sov hos Jessica igår, Emelie var också där. Det var precis som när jag bodde kvar i villan mitt emot dom. Saknar det som fan, vi ses ju inte lika ofta nu mera, eftersom att jag bor så långt bort ifrån dom.. Aja, vi hade i alla fall jättemysigt, satt och snackade mycket och käkade skit god middag. Vid 20:30 så ringde Emil och så bestämde vi oss för att åka och träffa Emil, Oliver och JH i Bredäng. Det var jävligt skoj. Jessica skjutsade runt mig i en kund vagn men hon råkade tippa den så nu har jag ONT i armbågen och ryggen, ryggen är typ skit svullen... men skitsamma, sånt händer när man har kul, haha!
Hehehe! Vi körde Burken också, vilket jag inte hade gjort på EVIGHETER, det var ganska kul och så körde vi Konka & Konka, haha, vi tyckte att det skulle bli tråkigt med Sanning, så vi sket i det.

Nu pallar jag inte skriva mer. Hej på er!

Chill hos Sara + Stall & Hästar + Paramore

Var hos Sara idag. Hade fett mys, som alltid. Vi fixade käk och kollade på Vampire Diaries. Det är alltid lika härligt att komma hem till Sara, man kan typ andas ut. Man behöver liksom inte oroa sig för en massa annat, man kan liksom leva i nuet.
Vid 17:00 skulle Sara åka till stallet och rida och jag hade inget annat för mig så jag bestämde mig för att hänga med. Kommer ihåg när jag var liten, jag var jätteförtjust i hästar men sedan så började jag tycka mindre och mindre om dom. Men i alla fall, när vi kom fram till stallet och jag fick se hästarna så kommer jag ihåg varför jag tyckte om dom så mycket förut, dom är ju verkligen vackra, ståtliga djur!


Jag & Sara - Står och larvar oss, som vanligt! We're just way too awesome!


Juste! Jag måste bara tillägga att jag kan inte få ut Decoy med Paramore ur huvudet, den är ju bara för bra!
Här ska ni få höra på den:


Dålig på att blogga

Jahapp, då har man blogg... igen. Jag vet inte varför jag har skaffat det... igen, antagligen för att jag inte har så mycket att gör för tillfället. Men aja.. jag tänkte bara säga att jag är verkligen är DÅLIG på att uppdatera bloggar, men som tur är så kommer den här bloggen inte vara så seriös så då slipper man oroa sig för sånt!

Ni som läser det här bör veta att jag är helt ointresserad av mode, så för er som hoppas på att den här bloggen kommer innehålla det kan lika gärna kryssa ner rutan. Det samma gäller er som hoppas på att jag kommer ge tips om "bra" R&B, HipHop eller Pop låtar. Okej, ska inte vara taskig, men ni har kommit lite fel om det är sånt ni söker.

Aja, ska till Pappa imorn... Ska fråga om han kan låna ut sitt Microsoft Office paket till mig och sen ska jag kolla om han har min "dog tag", som det kallas på engelska. Det är halsbandet man får när man föds, det står vad man heter, när man är född och vad man har för blod typ på det. Jag vill gärna ha det, eftersom att jag har letat efter det så jävla länge! Har fan letat sedan mamma och jag flyttade, för 2,5 år sedan. Har Pappa inte det så blir jag riktigt sur asså!


                                   

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0