JAAAG HAAATAR GRÄÄÄÄÄÄS!!!!

Det kliar överallt, i halsen, i örat, i ögonen, jag kan inte andas genom näsan eftersom att jag är så himla täppt och medicinen hjälper typ inte!!!! DAAAAAAAAAAAAAAAAAMP! VAFAN SKA DET FINNAS GRÄS ÖVERALLT FÖR?!?!?!?!?










ÄR MED SARA!

Rubriken says it all! :D:D:D:D::D:D:D:D:D::D:D:D:D











Camp Rock

Just nu sitter jag och kollar på Camp Rock, funderar på att gå och lägga mig snart.

Idag har jag varit i stan och shoppat med Sara och Engla, jag orkar inte lägga upp några bilder nu, kan kanske göra det senare. Det gick åt typ 1,5 tusen, är ganska chockad över att jag hade pengar kvar när jag åkte hem, hade ca 500:- kvar. Köpte ett dubbellinne från H&M, en kofta från Cubus, en maskara, eyeliner och hårspray från Kicks, ett par jeans och 3 baslinnen från Ginatrikot och ett par mjukisbyxor från Stadium kommer inte ihåg om jag köpte något mer, men som sagt lägger kanske upp bilder sen.

Imorgon ska jag nog vara med My, Emil och David under dagen och sen ska jag kanske till Sara på kvällen, får se om jag lyckas övertala mamma att låta mig gå, annars får Sara komma till mig. Hehe!












I Look Up To The Sky, There May Be Nothing There To See

Nu har jag precis kommit hem från My/Sanna. Det blev att vi först var hos My och sen drog vi till Sanna. Det var synd att jag inte kunde vara där längre men vi kommer nog ses någon annan dag också.
Juste, jag glömde ta min medicin idag innan jag åkte iväg. (Är allergisk mot gräs) Det var linte så smart. Hela dagen så har jag gått runt och sett helt död ut typ, har nyst hela tiden, hostat och så har det kliat i halsen hela dagen också och när det kliar i halsen så kliar det i örat också av någon anledning. AS IRRITERANDE!

Aja, imorn ska jag åka och shoppa med Sara, ska köpa en massa kläder för mina födelsedagspengar. Hehe! Det känns inte som att jag har några kläder att ha på mig även fast jag har fulla garderober... Imorse när jag kollade i garderoben började jag nästan gråta för att jag blev så frustrerad över att jag inte visste vad jag skulle ha på mig...





Spelas i högtalarna just nu:
Bring Me The Horizon - Chelsea Smile





Got Nothing Against You, Surely I Miss You

Just nu håller jag på att göra mig iordning, jag ska snart åka till Sanna eller My, vet inte riktigt vart vi ska vara. Hehe! Fast först måste jag åka och fixa Sommarlovskort i Gullmarsplan.

Ska gå och platta håret.





Spelas i högtalarna just nu: Avenged Sevenfold - Afterlife





Det skulle bli Sara, men det blev inte så likt henne..

Ja... Rubriken säger allt. Klockan är nu 02.46 och jag har precis ritat av en bild på Sara men det blev inte så likt, det ser bara ut som att det är en annan tjej som typ gör samma pose... Plus att Sara i verkligheten typ är 1 000 000 gånger snyggare!
Jag skulle nog kunna ta ett foto på bilden jag ritat och lägga upp den i ett inlägg men vet inte riktigt om jag vill.. Hehe! Den är liksom inte alls lik henne och den är inte så snyggt ritad heller. Men aja, vi får väl se hur jag gör.

Under tiden jag ritade bilden kollade jag på Bring It On: All or Nothing och nu håller jag på och kollar på Step Up 2. Jag tror inte att jag orkar kolla klart på den, börjar bli ganska trött och mamma ska upp snart också. Vill inte riskera att väcka henne, hon kommer antagligen lacka sönder... Som vanligt. Haha!

Imorgon måste jag åka in till Gullmarsplan och fixa Sommarlovkort, så slipper jag betala en jävla massa för att åka buss eller tunnelbana hit och dit under sommaren. Sedan efter det så ska jag nog åka och umgås lite med My och Sanna, ska bli riktigt skoj!

Jag känner att det får räcka med bloggandet för idag, nu ska antingen se klart på Step Up 2 eller så kommer jag nog gå och lägga mig och somna till HÄRLIG musik, men jag har inte bestämt mig än. Fast... Musik lyssnar jag alltid på innan jag går och lägger mig, så somna till skön musik kommer jag göra i vilket fall som helst.

Ha det så bra och God Natt!











JunkYard.se <3

Jag var bara tvungen att gå in på Junkyard och kolla deras kläder innan jag ritar.

Dom här vill jag ha:

Klänning "Tova" - Light Grey MelangeKlänning "Tova" - Light Grey Melange
Klänning "Tova" (Svea) 399:-

Klänning "Fonzie" - Purple WineKlänning "Fonzie" - Purple Wine
Klänning "Fonzie" (DC) 699:-

Ziphood "Belinda" - Light Grey MelangeZiphood "Belinda" - Light Grey Melange
Ziphood "Belinda" (Svea) 799:-

Halsband "So What" - GulHalsband "So What" (LaNinja) 249:-                           
Armband "Shell" - WhiteArmband "Shell" (Earth&Surf) 99:-

Det finns mycket mer från Junkyard som jag vill ha men jag orkar inte ta med allt.











"Tight jeans, Double D's, makin' me go whoo-whoo"

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu, känner bara för att skriva. Hehe! För tillfället lyssnar jag i alla fall på STARSTRUKK - 3OH!3. Enda anledningen till att dom är bra är för att dom har fett awesome texter. 

Jahapp... Vad ska ni göra under midsommar då? Själv ska man nog vara med kompisarna. Orkar inte riktigt vara hemma, mamma och jag firar liksom inte riktigt midsommar ändå så det borde inte göra något att jag är borta. 

Aja skit samma, tror jag ska gå och rita eller något. Haha, jag vet, fett random att gå och rita men jag har velat göra det ända sedan Sara och jag snackade om det för någon dag sedan.

Berätta gärna vad ni ska göra under midsommar, tro det eller ej men det intresserar mig faktiskt. ;D Hehe!










Pelle har bra musiksmak :O *Thumbs Up*

Just nu är jag  hemma hos My, sitter i hennes brors rum och kollar igenom hans spellista på Spotify. Han har faktiskt jävligt bra musiksmak. Just nu lyssnar jag på Writing on the Walls - Underoath. (Om ni har Spotify, klicka på det understrukna för att höra låten) Han har en del band som jag inte riktigt har hört talas om också, vilket är väldigt bra, får ganska bra tips om ny musik. Ett annat band som jag inte upptäckt förän nu (vet inte varför) är A Day To Remember. Extremt bra!



AWESOME! :D











Huuungrig!!

Det är inte sant vad hungrig jag ääääär!!!! Ska nog gå och kolla vad som finns i kylskåpet. Jag äter typ hela tiden och ändå så blir jag så jävla hungrig... och när jag säger att jag äter hela tiden så menar jag det och det är liksom inte så att jag små-äter... jag äter riktig mat. Jag fattar inte att jag får ner allt.

JAG MÅSTE HA MAAAT NUUUU! JAG DÖÖÖÖR AV SVÄÄÄÄLT!!











Lying close to you, feeling your heart beating


Jag älskar verkligen den här låten. Har gjort det ända sedan jag var liten och jag blir aldrig trött på den. Den är bara så himla fin. Den är nog min favorit låt!

Här är texten:

I could stay awake just to hear you breathing
Watch you smile while you are sleeping
While you're far away and dreaming
I could spend my life in this sweet surrender
I could stay lost in this moment forever
Every moment spent with you
Is a moment I treasure

I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, babe
And I don't wanna miss a thing
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I'd still miss you, babe
And I don't wanna miss a thing

Lying close to you
Feeling your heart beating
And I'm wondering what you're dreaming
Wondering if it's me you're seeing
Then I kiss your eyes and thank God we're together
And I just wanna stay with you
In this moment forever, forever and ever

I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, babe
And I don't wanna miss a thing
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I'd still miss you, babe
And I don't wanna miss a thing

I don't wanna miss one smile
I don't wanna miss one kiss
Well, I just wanna be with you
Right here with you, just like this
I just wanna hold you close
Feel your heart so close to mine
And just stay here in this moment
For all the rest of time

Don't wanna close my eyes
Don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, babe
And I don't wanna miss a thing
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
'Cause I'd still miss you, babe
And I don't wanna miss a thing

I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, babe
And I don't wanna miss a thing
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I'd still miss you, babe
And I don't wanna miss a thing

Don't wanna close my eyes
Don't wanna fall asleep, yeah
I don't wanna miss a thing

  









Skaffa dig ett lexikon för fan

För tillfället sitter jag och kollar på Hip Hip Hora med Sara. Skriver mer sen :P











No place like London

Har precis kollat på slutet av Brokeback Mountain, Sara och jag var så trötta igår så vi orkade inte kolla klart då. Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på just nu men vi funderade på att kolla på Sweeney Todd, men först ska vi nog kanske gå ut en stund eftersom att det är så fint väder.


Johnny Depp!! Awesome actor!!

          

Brokeback Mountain

Nu ska Sara och jag se på Brokeback Mountain, fast vi kommer antagligen inte orka se klart på hela ikväll eftersom vi är ganska så väldigt trötta. Aja men om jag inte skriver något senare så skriver jag imorgon, vilket egentligen är idag men för mig så tar inte dagen slut för än man gått och lagt sig... Anyway you get my drift..









                                                Natti Natti! :D




Dear John

Har nyss sätt Dear John med Sara. Den var otroligt bra, den var ganska sorglig vid vissa tillfällen, Sara och jag satt och snyfta vid varenda sorglig scen. Ni som inte har sett den än, ni MÅSTE se den!



Channing Tatum! Schnygging! :D :D :D :D 











All Around Me Hollow Men

Just nu sitter jag i sängen med Sara och lyssnar på musik. Sara har precis fixat till designen, visst blev det fiiiiiiint??! Jag blev feta glad! Hihi!

Igår så sov jag hos Sara eftersom att vi hade typ myskväll hos henne. Millan, David, My, Oliver, Emelie, Engla och Emil var med. Vi lyssnade på skön musik och så kollade vi på Saw. Saw filmerna är bra, men jag tycker inte om dom, dom är så äckliga..

Aja, men Sara och jag ska ha film kväll inatt. Vi ska nog se: "Dear John", "It's A Boy Girl Thing" och "Green Street Hooligans". Asså OOOOOOMG! Charlie Hunnam i Green Street Hooligans, han är så himla snyyyyyygg!!! Jag blir fett ledsen när han dör... :(

seeeexi! ;D

Charlie Hunnam <3<3<3<3<3<3

Have A Nice Night People!!











Thinking of you

I will always remember you,
the four years we spent together.
But now you're gone,
and there's nothing I can do to bring you back.
All I can do is to try to let you go,
to let you fly...

                                                           duva











Jaha, ett år närmare döden! xD :D:D:D:D:D:D

JAG FYLLER ÅÅÅÅÅÅÅR! :D Sitter i sängen med lilla Mysan och lyssnar på musik. Hon säger att hon börjar bli hungrig så vi ska snart gå och äta "English-breakfast" som mamma gjort till oss. :D Goooootttit! Senare idag ska vi träffa några kompisar, vet inte riktigt vad vi ska göra med det blir nog säkert kul ändå.

Nu ska vi äta!

R.I.P Ellinor Sundell; 21 Augusti 1993 - 05 Juni 2010

Det är aldrig lätt när en nära vän eller släkting går bort.. Jag vet inte vad jag ska säga.. Det finns inget annat att säga än att, Ellie: Vi, dina vänner, kommer sakna dig otroligt mycket. Vi har haft så många minnen tillsammans, stunderna vi satt i vårt lilla rum i KS och "pluggade". Det var alltid roligt att umgås med dig och jag är så lycklig över att jag fick chansen att lära känna dig, vilket också gör det så otroligt mycket svårare att ta farväl av dig. Vi kommer aldrig att glömma dig och du kommer alltid att finnas i våra hjärtan. Vi älskar dig obreskrivligt mycket.


Ellinor Sundell; 21 Augusti 1993 - 05 Juni 2010

RSS 2.0