I'd so do you!

Har varit hos Mike, vi kollade på en massa filmer; District 9, Lost In Translation och Lucky Number Slevin!

OMG! Josh Hartnett i Lucky Number Slevin (!!!) är såå himla snyyyygg! Jag dör lite grann när jag ser honom!












Vill bara dra fingrarna genom hans hår!!!

I love you, Josh Hartnett!!! *melting* ♥♥♥♥♥♥

Kimmie!

P/S: Ny kategori: Hotties!

Bränt mig...

Nu är jag hemma, har haft riktigt roligt i Blekinge med My trotts att det regnade de 2 första dagarna. Men det blev riktigt bra väder sen, så fort det blev soligt åkte vi och badade, låg mest och solade för att vattnet var så kallt.. brände mig.. Första dagen brände jag mig bara på ryggen, men sen nästa dag så åkte vi till Öland och där brände jag mig på magen och i ansiktet också.. *Sadface* men i ansiktet var det inte så farligt. jag är i princip röd överallt och det gör ont att ha BH på sig för att det skaver som in i helvete... men men, jag blir ju typ fett brun sen så det är typ värt det, hehe!

Jag kommer typ lägga upp lite bilder sen.

Ni får ha det så bra sålänge!

Kimmie!

Jag vet... Dålig uppdatering...

... men allvarligt talat, jag skiter fullständigt i bloggen nu på sommaren! Jag tänker fan gå ut eller sitta och lata mig ordentligen när jag väl har chansen, man börjar ju för fan 2:an snart, då gäller det att man lägger ner rejält med tid på plugget. Jag fattar inte riktigt hur sommarlovet kan gå så fort?! Mer än halva lovet har redan gått...

Men i alla fall så bär det av till Blekinge imorn (Snarare idag) på eftermiddagen med My och hennes mamma, ska bli riktigt kul att få åka någonstans, jag har varit här hemma i Stockholm under hela lovet hittills, men det har ju i för sig också varit ganska kul när det funnits kompisar hemma. Alla åker ju bort, så det har ju hänt att man fått spendera vissa dagar hemma... men men. Vi ska vara där nere i en vecka, ska bli så jävla härligt, men jag kommer nog sakna Sthlm också, men ska ju ändå inte vara bort så himla länge så det är lugnt!

Nu ska jag nog sova, för jag måste upp vid nio. Måste packa, sen springa till pappa och hämta pengar, sen typ kanske handla lite godis som man kan ha och smaska på under bilresan och sedan bär det av hem till My. Ska nog fråga pappa om han kan skjutsa mig dit.

Ha det så jättebra!

Kimmie!

Vänt på dygnet

Jag kan inte sova (!!) och det är p.g.a. att det är för varmt i mitt rum (har öppet fönster, ligger på täcket och i bara under kläder, kanske lite too much information men skitsamma) och kanske lite p.g.a. att jag vänt på dygnet totalt men i alla fall så är detta vad jag gör när jag inte kan sova.

Kollar på:


I ♥ Charlie Hunnam!!!!

Och ritar:

made by kimmiedespande.blogg.se

Kimmie!

P/S: Grattis till min lilla Jessica på 17 årsdagen!!! ♥♥♥♥♥♥♥

Flickr.com

Hittade en bild på flickr som jag photoshopade på My för jättelängesen.

My <33
Tycker fortfarande att den blev väldigt bra!

Kimmie!

I am still painting flowers for you

Istället för att rita bestämde jag mig för att fota lite.

Några av de bilder jag tog;



Kimmie!

My world's hanging by three words that I can't bear to say



Kimmie!

BORED

Så jävla uttråkad just nu... Finns inget att göra. Funderar på att kanske rita eller typ fixa naglarna, eftersom att dom ser förjävliga ut. Fast jag vill göra något med någon men just nu är jag för lat för att åka någonstans och jag kan inte ha hem någon kompis för mammas vänina är här.

Ska nog ta och rita lite.

Kimmie!


The Pick of Destiny

Bara för att jag såg videon för Classico tidigare så bestämde jag mig för att kolla på The Pick of Destiny. Hehehe!Den är ju fan för awesoooome!





Kimmie!

Classico :D





Kimmie!


*puke*

Nu är jag hemma. Har kollat på 102 Dalmatiner med mamma, käkat lite middag och kollat runt lite på olika bloggar.

Har lagt märke till att många lagt upp Kissies låt på sina bloggar och ja... det jag har hört av låten är inte direkt värt att göra reklam för. För det första så är hennes röst så jävla auto-tuned så det hörs inte änns att det är hon, för det andra så är den extremt billigt gjord, vem som helst skulle kunna göra en liknande hemma i källaren och för det tredje så sjunger hon samma sak hela tiden, nästa gång borde hon nog välja någon som kan skriva en hel låt, så slipper producenten repetera samma sak om och om igen!

Vad tycker ni om låten?

Kimmie! 

Vart tog solen vägen??!

Nu är jag hos Sara och Engla är också här. Vi skulle egentligen solat men solen försvann. Nu ska vi gå och köpa nudlar.

Kimmie!

Me Want!




Kimmie!


Jag vet...

...att jag är lite efter, men eftersom jag har varit med Sara 3 dygn i streck så har jag inte velat blogga.

Aja men som sagt Sara, Oliver och jag gick ju och såg Eclipse i måndags tror jag det var. (har svårt att hålla koll på dagarna nu när det inte är någon skola) Den var jäkligt bra, mycket bättre än dom andra två. Det hände mycket mer i den här, mer action liksom. Den var mycket värd pengarna, hehe, även fast jag typ gick gratis, höhö!

Sara och jag bestämde oss för att ta en paus ifrån varandra eftersom att våra föräldrar antagligen skulle bli galna på att vi alltid var tillsammans, så vi sover hemma inatt men imorn ska jag i alla fall åka till Sara igen. Vi ska sola och sånt, tillsammans med Engla också. Tänkte att vi kunde ju hitta på något med henne eftersom hon äntligen kommit hem, hade faktiskt saknat lilla English. Jag ska i alla fall vara hos Sara klockan nio imorn, vi får se hur det går.. eftersom att jag alltid somnar om när jag ställt väckarklockan på väckning, vill faktiskt inte sova till klockan ett varje dag, man hinner ju inte göra något om man sover bort hela dagarna.

Jag ska försöka blogga lite mer.











Eclipse

Sitter hos Sara och lyssnar på musik medans hon byter om. Hon, Jonte, kanske Oliver och jag ska gå och se Eclipse idag. Det ska bli awesome!

Nudlar hos Sara????

Jag vet att jag inte har bloggat på ett tag, men jag har verkligen inte orkat... Det är sommarlov, man ska inte sitta inne vid datan hela dagarna, man måste gå ut och ha kul i värmen medans man har chansen!

Det har hänt en del saker under veckan men jag orkar inte riktigt skriva om det nu. Imorn ska jag i alla fall träffa Sara och så ska vi träffa Jonte och kanske Aaron men inte riktigt bestämt än. Sara och jag har bestämt att vi ska lägga oss och sola ett tag under förmiddagen så jag måste upp hyfsat tidigt. Jag ska dock inte vara hos henne förän vid 11 men jag måste tvätta håret och grejer innan jag åker och det tar ganska LÅNG tid. Jag ska fråga Sara också om jag kan få nudlar till lunch imorn. Hehe! Hon tycker inte om dom så det är bäst att jag äter upp allt, så det inte går till spillo. Höhö!

Hehe, aa men ni får nöja er med det här för idag, det kommer kanske mer imorn, om jag orkar och hinner!

Spelas i högtalarna just nu: DONTTRUSTME - 3OH!3 (Klicka på det understrukna för att lyssna på låten, endast Spotify)











RSS 2.0